Η Εταιρεία

Η CNCMECHANICS ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες στην βιομηχανία και ειδικότερα στον τομέα των CNC εργαλειομηχανών.

Ιδρυτικά μέλη της εταιρείας είναι οι Χουρμούζης Πάρης και Σταυρίδης Ιωάννης, Μηχανολόγοι μηχανικοί, εκπαιδευμένοι σε καταξιωμένους κατασκευαστές εργαλειομηχανών και controls, με πολυετή πείρα στην υποστήριξη των CNC εργαλειομηχανών και των εφαρμογών τους.

Η cncmechanics διαθέτει την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό (γρανιτένιες γωνιές, αλφάδια, test bars, κα) για να επισκευάσει, να εγκαταστήσει και να πιστοποιήσει την γεωμετρία και την καλή λειτουργία των εργαλειομηχανών.

Το γνωστικό μας επίπεδο περιλαμβάνει πολλά καταξιωμένα controls όπως FANUC, HEINDENHAIN , SIEMENS, MITSUBISHI, CTEK, ANILAM, FAGOR, SYNTEK κτλ. καθώς και πολλούς κατασκευαστές εργαλειομηχανών όπως DOOSAN, 600 LATHES, BRIGEPORT, GPM,TITAN, CME, TRAUB, YANG, DUGARD, LAGUN, CHARMILLE, DMG, ARGO, CINCINATI, KRYLE, COLCHESTER κα.

Σήμερα μετά την αποδοχή και παρότρυνση  της αγοράς, και πάντα με αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους όπως,   την αρτιότητα του εξοπλισμού και την πιο συμφέρουσα επένδυση για τον επενδυτή , προχωρούμε με ολοκληρωμένες,  αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις στην προσφορά καινούργιου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο η cncmechanics :

  • Τον Ιανουάριο του 2015 επιλέγεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HYUΝDAI-WIA , απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής εργαλειομηχανών στην παγκόσμια αγορά.
  • Τον Ιούλιο του 2013 φέρνει στην ελληνική αγορά την CTEK, έναν αξιόπιστο κατασκευαστή εργαλειομηχανών CNC και ηλεκτροδιαβρώσεων ZNC και CNC.

Μερικοί απο τους πελάτες που μας εμπιστεύονται: INTRACOM – ΝΕΩΡΙΟ (Ναυπηγεία Σύρου) – ΧΑΛΚΟΡ/ΕΛΚΕΜΕ (Ομιλος Βιοχάλκο) – Ε.Α.Σ. – ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ – FRIGOGLASS – ΠΑΝ/ΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ – ISOPIPE ΤΖΑΝΟΣ - ΒΙΟΡΑΛ – ALUMINCO -ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ - ΒΙΜΕΞ – ERGON – IKTINOS (Μάρμαρα) – ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ – MICRON  και πολλοί ακόμα.

Google Translate